Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren op het gewenste verzendadres.   

Wat zijn de verzendkosten?

Voor Nederland en België bedragen de kosten €6,95 per boeket. De prijzen worden berekend per boeket. Voor grote aantallen naar 1 locatie kunt u contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. Voor boeketten die nog dezelfde dag moeten worden geleverd geldt een toeslag.

Brievenbusboeketten worden verzonden in een speciale brievenbusverpakking. De verzendkosten bedragen €3,95 per brievenbusboeket.

De verzendkosten voor de overige Europese landen verschillen per bestemming. Neem voor specifieke wensen contact met ons op. 

Wat is de verwerkingstijd van mijn bestelling? 

Boeketten die voor 14:00 uur 's middags worden besteld kunnen binnen Nederland de volgende dag worden bezorgd. Dit geldt niet voor levering op zondag, maandag of bijzondere feestdagen. In uitzonderlijke gevallen is zondag levering mogelijk. Denk aan Moederdag.   

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd? 

Voor Nederland en België werken wij met Packs. Zodra we je product verzenden ontvang je per e-mail de bijbehorende 'track & trace' code. 

Kan ik mijn pakket volgen?

Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je per mail de bevestiging van de verzending evenals de track & trace code. 

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

Als je niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan ontvang je hiervan een bericht in de app, zodat je weet wat je kunt doen. Als je op de track & trace code klikt in de verzendbevestiging mail kun je ook zien waar je pakket is.

Kan ik mijn bestelling in het buitenland laten leveren?

Wil je de bestelling internationaal laten bezorgen, dan gelden er andere verzendkosten. Dit hangt af van het bezorgadres.

Wij verzenden standaard naar België en Nederland.