Veldboeketten

Maak jezelf of een ander blij met een mooi veldboeket! Een veldboeket bestaat uit veel soorten bloemen met verschillende hoogtes, aangevuld met het mooiste groen.

4 resultaten

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Veldboeketten, altijd goed

Veldboeketten herken je aan de verschillende soorten bloemen en ook vaak de verschillende hoogtes. Sommige mensen noemen het ook wel een hoog-laag boeket omdat de stelen verschillende hoogtes hebben. Een veldboeket ziet eruit alsof de bos van het veld is gekomen en zelf is geplukt. Veldboeketten zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Onze veldboeketten herken je aan de verschillende soorten bloemen die we ook met wat groen combineren. Het groen en het aantal stelen zorgt ervoor dat onze veldboeketten meer volume hebben en groter zijn dan onze plukboeketten. Het veldboeket is heel populair om voor jezelf te bestellen. Het past in ieder interieur en bij iedere stijl. Als je van een plukboeket houdt, is een veldboeket een waardevolle aanvulling. Houd je echter van meer traditioneel gebonden boeketten, dan is het veldboeket een prachtig en eigentijds alternatief. Kortom, met een veldboeket stel je nooit teleur! Het past bij iedere gelegenheid en bij ieder interieur, zowel zakelijk als privé.

Een veldboeket als cadeau

Is er iemand jarig, gaat je collega met pensioen, wil je de buurvrouw bedanken, of de docent beterschap wensen? Met een mooi veldboeket zit je altijd goed! Voor iedere gelegenheid en voor ieder persoon hebben we een veldboeket wat past. Op zoek naar veel kleur? Dan is het bonte veldboeket een ideale oplossing. Behoefte aan een wat meer ingetogen uitstraling? Kies dan voor zacht en zoet in mooie pasteltinten. Of wat dacht je van onze bestseller het stijlvolle veldboeket XL, een prachtige grote bos met schitterende kleuren en een bijzondere bloemcombinatie! Onze veldboeketten worden handgebonden in onze moderne en duurzame productielocatie in Aalsmeer. De veldboeketten worden, net als onze plukboeketten, met zorg verpakt in onze speciale verzendverpakking. Het veldboeket wordt als een cadeau verzonden en bezorgd door onze professionele logistieke partners. 

Veldboeket bestellen

Een veldboeket bestellen doe je heel snel en eenvoudig via onze shop. In slechts een paar klikken bestel je snel jouw favoriete veldboeket voor jezelf of om iemand anders mee te verrassen. Je kiest jouw veldboeket. Daarna voeg je desgewenst een persoonlijke boodschap toe. Daarna vul je je gegevens in. Als je al een account bij ons hebt aangemaakt wordt je gelijk herkend door ons systeem. Dat werkt nog sneller en biedt ook vele voordelen. Nadat je hebt aangegeven waar het boeket mag worden afgeleverd en wanneer volg je de betaalinstructies. Daarna gaan we gelijk voor je aan de slag met jouw veldboeket. Eenvoudiger kan het bijna niet. Het veldboeket wat je besteld maken we precies zoals je het op de foto ziet staan. Dit kunnen wij garanderen omdat wij vanuit één locatie werken en niet met lokale bloemisten of binderijen. Ieder veldboeket wordt dus te allen tijde op dezelfde manier samengesteld, gebonden, verpakt en verzonden. Kortom, je krijgt wat je ziet.

Verzorging veldboeket

Een veldboeket moet je met liefde verzorgen. Dat geldt natuurlijk voor ieder boeket. Met deze tips kun je nog langer van je boeket genieten. Gebruik altijd een schone vaas. Heeft er ander boeket ingezeten? Was de vaas goed af, spoel hem na en vul hem daarna met vers leidingwater. Ook is het aan te raden de bloemenvoeding toe te voegen in het water zodat jouw veldboeket langer vers blijft. Snijd ca. 3 cm af van de stelen van het veldboeket. Let er op dat de stelen van het veldboeket verschillende lengtes hebben. Dit zorgt voor de speelse en herkenbare uitstraling van het veldboeket. Zorg er dus bij het afsnijden of knippen van de stelen dus voor dat deze verhouding zo blijft. Onze binders maken de stelen van de veldboeketten altijd schoon. Mochten er toch nog wat blaadjes onderaan de stelen zitten, haal deze er dan af. Dat voorkomt dat blaadjes in het water terecht komen en gaan rotten. Dat gaat ten koste van de kwaliteit van het veldboeket. Ververs het water wel regelmatig want dan blijft je veldboeket frisser en het staat ook leuker. Zeker als je veldboeket in een glazen vaas staat. Plaats je veldboeket nooit in direct zonlicht, boven of naast de loeiende verwarming of op een tochtige plek. Daar houdt een veldboeket niet van en het gaat heel snel ten koste van het veldboeket.