Verhuizing

Verhuisd? Vrolijk het huis op! Of je nu zelf gaat verhuizen of iemand kent die gaat verhuizen; een nieuw huis vraagt om bloemen en planten! Vrolijk een nieuw huis op...

16 resultaten

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Verhuisd? Vrolijk het huis op!

Of je nu zelf gaat verhuizen of iemand kent die gaat verhuizen; een nieuw huis vraagt om bloemen en planten! Vrolijk een nieuw huis op met kleurrijke boeketten of strakke groene plant inclusief een leuke pot, hiermee maak je het meteen huiselijk. 

Housewarming cadeau

Denk niet verder na over wat voor cadeau je iemand moet geven bij een housewarming. Smaken zullen vaak verschillen, maar een boeket of plant doet het altijd goed. De trend van nu zijn Urban Jungles. Iedere man, vrouw, tiener, kind, opa en oma wordt wel gelukkig van een nieuwe groene vriend waar je lang van kunt genieten met de juist zorg. Geef een leuke combinatie aan planten inclusief potten zoals de 'Matties' of 'Dikke mik' en voeg er gratis een persoonlijke boodschap aan toe. Gegarandeerd een gezellig interieur na een verhuizing! 

Liever een kleurrijk cadeau geven als housewarming cadeau? Ga mee in het seizoen met onze seizoensboeketten of ga voor het 'Lekker Vrolijk' plukboeket of veldboeket. Dat maakt een nieuw huis meteen warm en gezellig!