Jubileum

Bij elk jubileum en passend boeket Ieder jubileum is reden voor een feestje en verdient een mooi boeket. Of je ouders nu 20 jaar getrouwd zijn, een werknemer 10 jaar...

8 resultaten

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Bij elk jubileum en passend boeket

Ieder jubileum is reden voor een feestje en verdient een mooi boeket. Of je ouders nu 20 jaar getrouwd zijn, een werknemer 10 jaar in dienst is, je al 15 jaar vriendinnen met elkaar bent of iemand al 30 jaar bij dezelfde vereniging zit; bloemen zijn altijd een mooi gebaar voor een jubileum! Een jubileum is een bijzonder moment, het is speciaal als men al jaren een connectie of verbintenis met elkaar heeft in welk opzicht dan ook. Daarom is het bijzonder om het jubileum te waarderen met mooie jubileum bloemen. Vanwege het bijzondere karakter van een jubileum is het leuk om hier groots uit te pakken. Hier heeft e•bloom speciale jubileum opties voor. Wat het budget ook is en welke bijzondere mijlpaal er ook gevierd wordt, we hebben voor iedereen passend boeket om het jubileum te vieren. 

Jubileum boeketten

Voor ieder budget hebben we een passende bos. Zowel voor mannen als voor vrouwen, voor jong en oud, het maakt niets uit. Ben je op zoek naar een groots gebaar? Dan is onze Special zeker een aanrader; groots, met bijzondere bloemen en chique kleurencombinaties. Het boeket heeft verschillende hoogtes en geeft daardoor een de grootste uitstraling wat bij jubileumbloemen passen. Dit boeket zal in de smaak vallen bij iedere jubilaris. Een ander groots en feestelijk boeket is het Stijlvolle Veldboeket in XL. Het perfecte boeket om het feestvarken enorm mee te verrassen en dat voor een hele aantrekkelijke prijs. Het is dan ook niet voor niets onze bestseller. Het vrolijke volle veldboeket en de kleurrijke combinatie van de bloemen geeft de sfeer die je wil meegeven bij een jubileum boeket.

Zakelijk jubileum 

Voor een zakelijk jubileum kun je ook terecht in onze zakelijke bestelomgeving waarbij we indien gewenst kunnen koppelen met het HRM systeem. Zo mis je nooit een zakelijk jubileum en krijgt de jubilaris altijd op het juiste moment feestelijke jubileumbloemen geleverd op kantoor of thuis! De jubileumbloemen kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijke boodschap, maar bijvoorbeeld ook met een kaart van het bedrijf wat bij het jubileum boeket gevoegd kan worden. Het handige is dat alles vooraf kan worden ingepland of automatisch in het systeem kan worden gezet. Zo krijgt iedere jubilaris het boeket op het juiste moment, met de juiste boodschap. Uiteraard kan dit alles achteraf op rekening en kostenplaats worden voldaan.

Populaire mijlpalen

Er zijn natuurlijk tal van bijzondere jubilea te vieren. Een feestelijke herdenking van een gebeurtenis, zoals een huwelijk, indiensttreding bij een bedrijf of oprichting van een vereniging of bedrijf, die een bepaalde tijd geleden is is natuurlijk minstens een boeket waard. Bij veel bedrijven wordt aan iemand die 25 jaar in dienst is een feest aangeboden. Een tweede ambtsjubileum wordt gevierd als men 40 jaar in dienst is. Niet alleen vieren de bedrijven het jubileum van medewerkers, maar ook dat van de organisatie zelf. Het is niet ongewoon dat bedrijven al vele tientallen of zelfs honderden jaren bestaan. Vaak viert zo'n bedrijf het lange bestaan met een jubileumboek. Ook steden, dorpen en landen vieren eigen jubilea. De verschillende historische gebeurtenissen worden vaak op jubileumjaren (50, 100 en 1000 jaar na de gebeurtenis zelf) herdacht. Daarnaast is het natuurlijk ook gebruikelijk om de duur van een huwelijk te vieren. De verschillende jaren hebben benamingen van grondstoffen. De meest gevierde huwelijksjaren zijn: 1 jaar (katoen), 5 jaar (hout), 12,5 jaar (koper), 25 jaar (zilver), 50 jaar (goud) en 60 jaar (diamant). Algemeen bekend is dat hoe meer jaren het jubileum betreft, hoe grootser het gevierd wordt.