Plukboeketten

Pluk de dag! Verras de ontvanger met een hip wild plukboeket. Een nonchalante bos met losse bloemen in verschillende kleuren, vormen en lengtes.

3 resultaten

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Plukboeketten, speciaal voor jou geplukt 

Plukboeketten herken je aan de losse manier van schikken. Plukboeketten bestaan vaak uit minder stelen dan de traditioneel gebonden boeketten. Dit komt ook doordat er in plukboeketten weinig tot geen bladgroen wordt gebruikt. Ook verschillen de bloemen vaak van hoogte zodat een wat wilder effect ontstaat. Plukboeketten zijn heel leuk om te geven en te krijgen en passen in ieder interieur. Soms gebruiken we ook de term veldboeket. Het verschil is nooit precies duidelijk. Bij ons zijn de plukboeketten de wat kleinere boeketten met wat minder stelen. De veldboeketten hebben meer stelen en ook wat groen in het boeket. Zo zijn ze wat grootser en hebben ook meer volume.

Een plukboeket als boeketcadeau

Een plukboeket of een veldboeket is natuurlijk een ideale bos om voor jezelf te kopen, maar het is minstens zo leuk om het plukboeket cadeau te geven. Als je een plukboeket cadeau geeft weet je zeker dat het altijd past bij de gelegenheid en ook bij de smaak van de ontvanger. Want een plukboeket is altijd goed en past ook in ieder interieur. Bij e•bloom kun je terecht voor een plukboeket voor ieder budget. Of je nu een boeket koopt als kleine geste of om een onvergetelijke indruk achter te laten, we hebben het allemaal. Onze plukboeketten en veldboeketten worden met de hand gebonden door ervaren binders die met liefde hun vak uitoefenen. De handgebonden plukboeketten en veldboeketten worden vervolgens netjes ingerold in duurzaam papier. Gebonden en ingerold worden ze daarna voorzichtig in de speciale bloemendoos verpakt. Deze bloemendoos is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van plukboeketten en veldboeketten. 

Plukboeket bestellen

Een plukboeket bestellen is heel eenvoudig. In een paar simpele stappen heb jij jouw favoriete plukboeket of veldboeket besteld voor jezelf of iemand anders. Kies je plukboeket, voeg een persoonlijke boodschap toe, vul de gegevens in, laat weten wanneer het boeket bezorgd moet worden en betaal. In deze paar simpele stappen heb jij een prachtig plukboeket besteld. Eenvoudiger kan het bijna niet. Het pluk- of veldboeket wat je besteld is precies zoals je dat op de foto in de shop ziet staan. Omdat wij vanuit één locatie werken worden onze plukboeketten altijd op dezelfde manier samengesteld, gebonden, verpakt en verzonden. Kortom, what you see is what you get.

Verzorging Plukboeket 

Een plukboeket of veldboeket moet je met liefde verzorgen. Dat geldt natuurlijk voor ieder boeket. Het is belangrijk om altijd vers leidingwater en een schone vaas te gebruiken. Voeg bij het verse water ook altijd de meegeleverde bloemenvoeding toe. Snijd ca. 3 cm af van de stelen van het boeket. Let er wel op dat bij een plukboeket de stelen vaak al een eigen lengte hebben. Zorg er wel voor dat de verhouding tussen de stelen hetzelfde blijft. Want juist de verschillende hoogten van de stelen in het plukboeket zorgen voor de kenmerkende uitstraling van het plukboeket en voor de speelsheid van de hele bos. We leveren onze plukboeketten altijd af met schone stelen. Mochten er toch nog wat blaadjes onderaan de stelen zitten, haal deze er dan af. Dat voorkomt dat het water sneller vies wordt. Het water ververs je regelmatig, ook zo blijft je plukboeket langer mooi. Zorg er ook voor dat het boeket niet in direct zonlicht staat of op de tocht. Dat vindt het plukboeket niet prettig en gaat ten koste van de kwaliteit van de bloemen.